Ons vierstemmig Hadricantus koor telt een 45 tal leden en heeft door de jaren heen een breed repertoire van wereldse en religieuze muziek opgebouwd.
Enkele keren per jaar zingen we de herdenkingsviering voor overleden parochianen in de St-Hadrianuskerk en bij religieuze feestdagen luisteren we de viering op. Ook andere muzikale projecten, al dan niet samen met andere organisaties, gaan we niet uit de weg.

We oefenen wekelijks op dinsdagavond in de kerk van Wijgmaal van 19u30 tot 21u. Tijdens schoolvakanties zijn er geen repetities.
In de grote vakantie voorzien we 2 vrijblijvende zomeractiviteiten met hoog ontspannend en sociaal karakter. Zo hoeven we elkaar niet al te lang te missen.

Daarnaast staan er jaarlijks ook enkele feesten op onze koor-agenda: eind november vieren we het St-Ceciliafeest; in de loop van het jaar trekken we een zondag op kooruitstap om al zingend een andere stad te verkennen en een zomerse BBQ eind juni sluit het werkjaar af.

Iedereen is welkom om met ons te komen meezingen. Leeftijd of woonplaats spelen geen rol. Muzikale voorkennis is geen vereiste. Noten kunnen lezen al evenmin. Lidmaatschap is gratis. De enige voorwaarde is: ‘goesting hebben om te zingen‘.

Zin of interesse? Kom gerust eens kennismaken/meezingen op dinsdagavond of neem contact met ons op.